Nyayogikeun Palayanan Langkung Saé

Nyayogikeun Palayanan Langkung Saé

Naon Industri Anjeun?

Naha anjeun damel di aerospace atanapi otomotif, langkung seueur ngeunaan kumaha Kontroltek ngaminimalkeun downtime di industri anjeun.

Roda tina sektor otomotif anu aya dina Kontroltek warna merek.

Automotive

Industri otomotif nyaéta salah sahiji pangusaha panggedéna di Inggris. Éta alesanana Kontroltek ngarti perusahaanna kedah urang dipercaya.

Dahareun & Minuman

Industri manufaktur panggedena di UK - 97% usaha mangrupikeun UKM. Kontroltek ngadukung séktor ieu ku nyayogikeun alternatif pikeun ngagentos bagéan anu mahal.

Aerospace

Kontroltek parantos ngalereskeun pikeun sababaraha perusahaan aerospace paling inovatif salami ampir sadasa - nyayogikeun solusi perbaikan anu konsisten.

bungkusan

Industri ieu dina tekenan ageung global pikeun janten langkung sustainable. KontroltekObjektifna nyaéta pikeun ngiringan bagéan-bagian pulih, henteu diganti.

logam

Industri logam maénkeun peran penting dina ékonomi naon waé. Salaku usaha transisi sareng ngadopsi automation, Kontroltek bakal neruskeun ngabantosan ngirangan downtime.

farmasi

Industri mangrupikeun salah sahiji anu paling otomatis tina manufaktur Inggris. Ngalaman dina parangkat lunak sareng hardware, Kontroltek insinyur tiasa ngajawab masalah naon.

Inggris urang # 1 Layanan Dipercanten Dipercanten

Kontroltek mangrupikeun salah sahiji panyadia utama Inggris pikeun perbaikan éléktronik industri.

Kusabab ngadegkeun taun 2011, rébuan usaha leutik sareng ageung parantos nempatkeun kapercayaan ka urang pikeun ngalereskeun bagian-bagianna.

Kéngingkeun Bagian Anjeun Bébas

Kontroltek baris nyayogikeun perawatan anu lengkep ti mimiti dugi ka rengse

1

2

3

Taros Kami

Pasihan sauran lokal anjeun pikeun nyarios sareng a Kontroltek ahli. Kami ogé sayogi ku email, live chat sareng média sosial.

Koleksi Free

A Kontroltek supir atanapi kurir anu dipercaya bakal ngumpulkeun bagian anjeun gratis. Insinyur anu berpengalaman bakal mendakan anu lepat sareng nyayogikeun panawaran.

Perbaikan & Pamulangan

Kontroltek bakal kéngingkeun ngalereskeun sareng uihkeun bagian anjeun dina 10 dinten kerja. Kami nawiskeun ogé perbaikan darurat dukungan dina situs.

Gratis Dugi Seueur Kami Ngabéréskeun Dina Bérés Diréksi

-

Koléksi sareng kutipan pikeun perbaikan standar salawasna gratis. Anjeun tiasa langsung mayar langsung atanapi nikmati kiridit dipanjangkeun salaku customer anu parantos aya (istilah ditawaran).

Perbaikan Standar & Darurat

-

Candak bagian anjeun diperyogikeun, diuji sareng uih deui dina waktos 10 dinten. Peryogi langkung gancang? Milih kanggo perbaikan darurat sareng kéngingkeun deui dina tilu dinten (istilah dilarapkeun).

Langkung Sakumaha Layanan Dipercanten Anu Diandelkeun

-

Kéngingkeun dukungan dina situs, cadangan perangkat lunak atanapi pilihan suplai sareng Kontroltek. Kami sayogi 24/7, 365 kanggo sadaya kabutuhan. Hubungi bengkel lokal anjeun ayeuna.

"Ngan catetan gancang kanggo ngucapkeun hatur nuhun ka sadaya tim pikeun perputaran gancang ... Sakumaha biasa, jasa perusahaan anjeun saé pisan, ngamungkinkeun urang balik deui dina produksi gancang sakumaha anu kami lakukeun."

- David Farrow, Manajer Téknik

Merek Terkenal Otomatis

Kontroltek ngalereskeun rupa-rupa mérek otomatis industri unggal dinten.

Bagian Industri Anu Paling Dianggo

Kontroltek insinyur ngalereskeun sadaya bagéan anu paling umum dipaké pikeun automation industri.

24 jasa jasa darurat darurat

Ladenan situs di sakumna

Harga saingan

1000 taun digabungkeun pangalaman

bebas Dugi Ka Kami Ngaluyukeun Éta.

Pikeun Tulisan Standar (Istilah berlaku)

Situs ieu nganggo cookies. Ku ngagunakeun situs wéb ieu, anjeun nampi kami Kabijakan privasi.