fbpx

Turnaround panggancangna Inggris pikeun

Ngarojong NHS? Meunangkeun Tulisan Ngagawéan di Tingkat Kasebut jeung Kontroltek. Maca deui ngeunaan Tanggapan kami ka Coronavirus.

Naon Industri anjeun?

Naha anjeun damel di aerospace atanapi otomotif, langkung seueur ngeunaan kumaha Kontroltek ngaminimalkeun downtime di industri anjeun.

Roda tina sektor otomotif anu aya dina Kontroltek warna merek.

Automotive

Industri otomotif nyaéta salah sahiji pangusaha panggedéna di Inggris. Éta alesanana Kontroltek ngarti perusahaanna kedah urang dipercaya.

Food & inuman

Industri manufaktur panggedena di UK - 97% usaha mangrupikeun UKM. Kontroltek ngadukung séktor ieu ku nyayogikeun alternatif pikeun ngagentos bagéan anu mahal.

Aerospace

Kontroltek parantos ngalereskeun pikeun sababaraha perusahaan aerospace paling inovatif salami ampir sadasa - nyayogikeun solusi perbaikan anu konsisten.

bungkusan

Industri ieu dina tekenan ageung global pikeun janten langkung sustainable. KontroltekObjektifna nyaéta pikeun ngiringan bagéan-bagian pulih, henteu diganti.

logam

Industri logam maénkeun peran penting dina ékonomi naon waé. Salaku usaha transisi sareng ngadopsi automation, Kontroltek bakal neruskeun ngabantosan ngirangan downtime.

farmasi

Industri mangrupikeun salah sahiji anu paling otomatis tina manufaktur Inggris. Ngalaman dina parangkat lunak sareng hardware, Kontroltek insinyur tiasa ngajawab masalah naon.

# 1 Inggris Layanan Dipercanten Dipercanten

Kontroltek mangrupikeun salah sahiji panyadia utama Inggris pikeun perbaikan éléktronik industri.

Kusabab ngadegkeun taun 2011, rébuan usaha leutik sareng ageung parantos nempatkeun kapercayaan ka urang pikeun ngalereskeun bagian-bagianna.

Kéngingkeun Bagian Anjeun Bébas

Kontroltek baris nyayogikeun perawatan anu lengkep ti mimiti dugi ka rengse

1

2

3

Taros Kami

Pasihan sauran lokal anjeun pikeun nyarios sareng a Kontroltek ahli. Kami ogé sayogi email, live chat sareng di média sosial.

Koleksi Free

A Kontroltek supir bakal ngumpulkeun bagian anjeun haratis. Insinyur anu berpengalaman bakal mendakan anu lepat sareng nyayogikeun panawaran.

Perbaikan & Wangsul

Kontroltek bakal ngalereskeun sareng uihkeun bagian anjeun dina 10 dinten kerja. Kami ogé nawiskeun jasa darurat.

Gratis Dugi Ka Masihan Kami

-

Koleksi sareng kutipan sok gratis. Anjeun tiasa langsung mayar langsung atanapi nikmati kiridit dipanjangkeun salaku customer anu parantos aya (istilah ditawaran).

Perbaikan standar & Darurat

-

Gawean dina anggaran sareng waktos waktos anjeun. Kami terang biaya downtime artos, sareng urang bakal ngajawab sauran anjeun.

Pikeun perbaikan standar, sadaya bagian dipulangkeun dina waktos 10 dinten padamelan. Pikeun perbaikan darurat. sadaya bagian dikaluarkeun dina 3 dinten kerja (tunduk kana kasadiaan).

Services Séjénna

-

Langkung ti perbaikan. Kami sayogi 24/7, 365 - naha éta darurat atanapi anjeun peryogi pangropéa, kéngingkeun kami dina situs. Kami ogé nyayogikeun cadangan cadangan, séntral jasa sareng suplai bagian cadang.

Gratis Dugi Ka Masihan Kami

-

Koleksi sareng kutipan sok gratis. Anjeun tiasa langsung mayar langsung atanapi nikmati kiridit dipanjangkeun salaku customer anu parantos aya (istilah ditawaran).

Perbaikan standar & Darurat

-

Gawean dina anggaran sareng waktos waktos anjeun. Pikeun perbaikan standar, sadaya bagéan dikaluarkeun dina jeroeun Dinten gawe 10. Pikeun perbaikan darurat, sadaya bagian dipulangkeun deui Dinten gawe 3 (tunduk kana kasadiaan).

Perbaikan standar & Darurat

-

Gawean dina anggaran sareng waktos waktos anjeun. Pikeun perbaikan standar, sadaya bagéan dikaluarkeun dina jeroeun Dinten gawe 10. Pikeun perbaikan darurat, sadaya bagian dipulangkeun deui Dinten gawe 3 (tunduk kana kasadiaan).

Services Séjénna

-

Langkung ti perbaikan. Kami sayogi 24/7, 365 - naha éta darurat atanapi anjeun peryogi pangropéa, kéngingkeun kami dina situs. Kami ogé nyayogikeun cadangan cadangan, séntral jasa sareng suplai bagian cadang.

"Ngan catetan gancang pikeun ngucapkeun hatur nuhun ka sadaya tim pikeun péngkolan gancang… sapertos biasa, jasa perusahaan anjeun saé, sahingga kami bakal uih deui ngahasilkeun produksi gancang-gancang."

- David Farrow, Manajer Téknik

Merek Paling Lolobana

Kontroltek ngalereskeun rupa-rupa merek automasi industri unggal dinten.

Bagian Anu Kalolobaan Digunakeun Industri

Kontroltek insinyur ngalereskeun sadaya bagéan anu paling umum dipaké pikeun automation industri.

24 jasa jasa darurat darurat

Ladenan situs di sakumna

Harga saingan

1000 taun digabungkeun pangalaman

bebas Dugi Ka Kami Ngaluyukeun Éta.

Moal Siap?

Meunangkeun giliran anu langkung gancang sawaktos anjeun ngadaptar sareng kami.

Situs ieu nganggo cookies. Ku ngagunakeun situs wéb ieu, anjeun nampi kami Kabijakan privasi.

kabijakan privasi
Antosan! Hayu urang Sentuh ...