fbpx

Kthesa më e shpejtë në Mbretërinë e Bashkuar për

Mbështetja e NHS? Merrni Riparime Prioriteti në mimet Standarde me Kontroltek. Lexoni më shumë rreth Përgjigjes sonë ndaj Coronavirus.

Cila është industria juaj?

Pavarësisht nëse punoni në hapësirën ajrore apo automobilave, mësoni më shumë se si Kontroltek po minimizon kohëzgjatjen në industrinë tuaj.

Një rrotë nga sektori i automobilave që është në Kontroltek ngjyrat e markes.

Automobilistik

Industria e automobilave është një nga punëdhënësit më të mëdhenj në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo është arsyeja pse Kontroltek kupton që kompanitë e saj kanë nevojë që ne të jemi të besueshëm.

Ushqim & Pije

Industria më e madhe prodhuese në Mbretërinë e Bashkuar - 97% e bizneseve janë NVM. Kontroltek mbështet këtë sektor duke ofruar një alternative për zëvendësimin e pjesëve të shtrenjta.

Aerospace

Kontroltek ka riparuar për disa prej kompanive më inovative të hapësirës ajrore për gati një dekadë - duke ofruar zgjidhje të vazhdueshme riparimi.

Ambalazh

Industria është nën një presion të jashtëzakonshëm globalisht për t'u bërë më e qëndrueshme. KontroltekQëllimi është që pjesët të riparohen, jo të zëvendësohen.

Metale

Industria e metaleve luan një rol jetësor në çdo ekonomi. Ndërsa bizneset kalojnë dhe miratojnë automatizimin, Kontroltek do të vazhdojë të ndihmojë në minimizimin e joproduktive.

Farmaceutike

Industria është një nga më të automatizuarat e prodhimit në Mbretërinë e Bashkuar. Me përvojë në softuer dhe harduer, Kontroltek inxhinierët mund të zgjidhin çdo problem.

# 1 i Mbretërisë së Bashkuar Shërbimi i besuar i riparimit

Kontroltek është një nga ofruesit kryesorë në Mbretërinë e Bashkuar për riparime elektronike industriale.

Që nga themelimi në vitin 2011, mijëra biznese të vogla dhe të mëdha kanë besuar tek ne për të riparuar pjesët e tyre.

Duke u riparuar pjesa juaj

Kontroltek do t'ju ofrojë kujdes gjithëpërfshirës nga fillimi në fund

1

2

3

Na kontaktoni

Jepni një telefonatë degës tuaj lokale për të folur me një Kontroltek ekspert. Ne jemi gjithashtu në dispozicion me email, chat live dhe në media sociale.

Koleksion falas

A Kontroltek shoferi do të mbledhë pjesën tuaj falas. Një inxhinier me përvojë do të gjejë fajin dhe do të sigurojë një vlerësim.

Riparimi dhe kthimi

Kontroltek do të riparojë dhe kthejë pjesën tuaj brenda 10 ditëve të punës. Ne gjithashtu ofrojmë një shërbim urgjence.

Falas derisa ta rregullojmë

-

Mbledhja dhe citimi është gjithmonë falas. Ju ose mund të paguani menjëherë ose të gëzoni një kredi të zgjatur si një klient ekzistues (aplikohen kushtet).

Riparimet standarde dhe urgjente

-

Puna brenda buxhetit dhe afatit kohor. Ne e dimë që joproduktive kushton para, dhe ne do t'i përgjigjemi thirrjes suaj.

Për riparime standarde, të gjitha pjesët kthehen brenda 10 ditëve të punës. Për riparime emergjente, të gjitha pjesët kthehen brenda 3 ditëve të punës (në varësi të disponueshmërisë).

Shërbime të tjera

-

Më shumë sesa riparime. Ne jemi në dispozicion 24/7, 365 - pavarësisht nëse është një urgjencë ose keni nevojë për mirëmbajtje, na merrni në vend. Ne gjithashtu sigurojmë kopje rezervë softuerësh, shkëmbime shërbimesh dhe furnizim të pjesëve rezervë.

Falas derisa ta rregullojmë

-

Mbledhja dhe citimi është gjithmonë falas. Ju ose mund të paguani menjëherë ose të gëzoni një kredi të zgjatur si një klient ekzistues (aplikohen kushtet).

Riparimet standarde dhe urgjente

-

Puna brenda buxhetit dhe afatit kohor. Për riparimet standarde, të gjitha pjesët kthehen brenda Ditët e punës së 10. Për riparimet emergjente, të gjitha pjesët kthehen brenda Ditët e punës së 3 (subjekt i disponueshmërisë).

Riparimet standarde dhe urgjente

-

Puna brenda buxhetit dhe afatit kohor. Për riparimet standarde, të gjitha pjesët kthehen brenda Ditët e punës së 10. Për riparimet emergjente, të gjitha pjesët kthehen brenda Ditët e punës së 3 (subjekt i disponueshmërisë).

Shërbime të tjera

-

Më shumë sesa riparime. Ne jemi në dispozicion 24/7, 365 - pavarësisht nëse është një urgjencë ose keni nevojë për mirëmbajtje, na merrni në vend. Ne gjithashtu sigurojmë kopje rezervë softuerësh, shkëmbime shërbimesh dhe furnizim të pjesëve rezervë.

"Thjesht një shënim i shpejtë për të thënë faleminderit për të gjithë ekipin për kthesën e shpejtë ... Si zakonisht, shërbimi i kompanisë suaj ishte i shkëlqyeshëm, duke na lejuar të rikthehemi në prodhimin e plotë sa më shpejt që bëmë."

- David Farrow, Menaxher i Inxhinierisë

Markat më të njohura të automatizmit

Kontroltek riparon çdo ditë një gamë të gjerë të markave të automatizmit industrial.

Pjesët më të përdorura të industrisë

Kontroltek inxhinierët riparojnë të gjitha pjesët më të zakonshme që përdoren për automatizimin industrial.

Shërbimi i thirrjes urgjente 24-orëshe

Shërbimi në vend në të gjithë vendin

Mimet konkurruese

1000 vjet përvojë e kombinuar

falas Derisa ta rregullojmë.

Nuk jeni gati për një citat?

Merr një kthesë më të shpejtë kur regjistrohesh me ne.

Kjo faqe përdor cookie. Duke përdorur këtë faqe në internet, ju pranoni tonën Politika e privatësisë.

Politika e Privatësisë
Prisni! Le të mbajmë në kontakt ...