fbpx

Велика Британија Југ и во странство: +44 1656 330 460

Велика Британија Север и Мидлендс: +44 121 647 6600

Дискови

Мотори

HMI

Роботи

ПХБ

Саладин

Бесплатна колекција

Конкурентни цени

Брз пресврт

Глобална услуга

Најбрз пресврт на Велика Британија за

Поддршка на NHS? Добијте приоритетни поправки по стандардни цени со Kontroltek. Прочитајте повеќе за нашиот одговор на Коронавирусот.

Која е вашата индустрија?

Без разлика дали работите во воздушната или автомобилската индустрија, дознајте повеќе за тоа како Kontroltek го минимизира времето на застој во вашата индустрија.

Тркало од автомобилскиот сектор што е во Kontroltek бренд бои.

автомобилски

Автомобилската индустрија е еден од најголемите работодавци во Велика Британија. Затоа Kontroltek разбира дека нејзините компании треба од нас да бидат сигурни.

Храна и пијалаци

Најголемата преработувачка индустрија во Велика Британија - 97% од деловните активности се мали и средни претпријатија. Kontroltek го поддржува овој сектор преку обезбедување алтернатива за замена на скапите делови.

Воздухопловна

Kontroltek скоро една деценија поправа за некои од најиновативните компании во воздушната вселенска мрежа - обезбедувајќи постојани решенија за поправка.

Пакување

Индустријата е под огромен притисок на глобално ниво за да стане поодржлива. Kontroltekцелта е да се поправат деловите, а не да се заменат.

Метали

Индустријата за метали игра клучна улога во секоја економија. Како бизнис транзиција и усвојување автоматизација, Kontroltek ќе продолжат да помагаат во минимизирање на застојот.

Фармацевтски

Индустријата е една од најпознатите автоматизирани во производството во Велика Британија. Искусен во софтвер и хардвер, Kontroltek инженерите можат да решат секаков проблем.

# 1 на Велика Британија Доверлива услуга за поправка

Kontroltek е еден од водечките провајдери на Велика Британија за индустриски електронски поправки.

Од основањето во 2011 година, илјадници мали и големи бизниси ја ставија својата доверба во нас за да ги поправат нивните делови.

Да се ​​поправи вашиот дел

Kontroltek ќе ви обезбеди сеопфатна грижа од почеток до крај

1

2

3

Контакт

Повикајте ја вашата локална филијала за разговор со а Kontroltek експерт. Ние сме исто така достапни преку е-пошта, разговор во живо и на социјалните медиуми.

Бесплатна колекција

A Kontroltek возачот ќе го собере вашиот дел бесплатно. Искусен инженер ќе ја најде грешката и ќе понуди понуда.

Поправка и враќање

Kontroltek ќе го поправи и врати вашиот дел во рок од 10 работни дена. Ние исто така нудиме итна служба.

Бесплатно додека не го поправиме

-

Собирањето и понудата е секогаш бесплатно. Можете или да платите веднаш или да уживате во продолжен кредит како постојен клиент (важат условите).

Стандардни и итни поправки

-

Работа во рамките на вашиот буџет и временска рамка. Знаеме дека прекини трошоците за пари и ќе ви одговориме на вашиот повик.

За стандардни поправки, сите делови се враќаат во рок од 10 работни дена. За итни поправки, сите делови се враќаат во рок од 3 работни дена (предмет на достапност).

Останати услуги

-

Повеќе од поправки. Достапни сме 24/7, 365 - без разлика дали станува збор за итен случај или ви треба одржување, известете нè на лице место. Ние исто така нудиме резервни копии на софтвер, размена на услуги и снабдување со резервни делови.

Бесплатно додека не го поправиме

-

Собирањето и понудата е секогаш бесплатно. Можете или да платите веднаш или да уживате во продолжен кредит како постојен клиент (важат условите).

Стандардни и итни поправки

-

Работа во рамките на вашиот буџет и временска рамка. За стандардни поправки, сите делови се враќаат внатре 10 работни дена. За итни поправки, сите делови се враќаат внатре 3 работни дена (предмет на достапност).

Стандардни и итни поправки

-

Работа во рамките на вашиот буџет и временска рамка. За стандардни поправки, сите делови се враќаат внатре 10 работни дена. За итни поправки, сите делови се враќаат внатре 3 работни дена (предмет на достапност).

Останати услуги

-

Повеќе од поправки. Достапни сме 24/7, 365 - без разлика дали станува збор за итен случај или ви треба одржување, известете нè на лице место. Ние исто така нудиме резервни копии на софтвер, размена на услуги и снабдување со резервни делови.

"Само брза нота да ви кажам благодарам на целиот тим за брзиот пресврт… Како и обично, услугата на вашата компанија беше одлична, овозможувајќи ни да се вратиме во целосна продукција толку брзо како што направивме."

- Дејвид Фароу, менаџер за инженерство

Најпопуларните марки за автоматизација

Kontroltek секојдневно поправа широк спектар на брендови на индустриска автоматизација.

Најмногу користени делови во индустријата

Kontroltek инженерите ги поправаат сите најчести делови што се користат за индустриска автоматизација.

24-часовна служба за итни повици

Услуга на лице место на целата земја

Конкурентна цена

1000 години комбинирано искуство

слободен Додека не го поправиме.

Не сте подготвени за понуда?

Добијте побрз пресврт кога ќе се регистрирате кај нас.

Оваа страница користи колачиња. Со користење на оваа веб-страница, вие ја прифаќате нашата Политика за приватност.

Политика на приватност
Чекај! Да останеме во контакт ...