fbpx

Turnaround paling cepet ing Inggris kanggo

Ndhukung NHS? Entuk Reper Wajibake ing Tingkat standar kanthi Kontroltek. Waca liyane babagan Tanggepan menyang Coronavirus.

Apa Industri Sampeyan?

Apa sampeyan kerja ing aerospace utawa otomotif, luwih lengkap babagan Kontroltek yaiku nyuda downtime ing industri sampeyan.

Roda saka sektor otomotif sing ana Kontroltek warna merek.

Automotive

Industri otomotif minangka salah sawijining juragan paling gedhe ing Inggris. Lha yen ngono Kontroltek mangertos perusahaan sing mbutuhake kita supaya bisa dipercaya.

Food & Beverage

Industri manufaktur paling gedhe ing UK - 97% bisnis yaiku SME. Kontroltek ndhukung sektor iki kanthi menehi alternatif kanggo ngganti bagean sing larang.

Aerospace

Kontroltek wis ndandani sawetara perusahaan aerospace sing paling inovatif sajrone meh sepuluh taun - nyedhiyakake solusi perbaikan sing konsisten.

Packaging

Industri kasebut ana ing tekanan global kanggo dadi luwih lestari. KontroltekTujuane yaiku ndandani bagean, ora diganti.

Metals

Industri logam nduwe peran penting ing ekonomi apa wae. Minangka transisi bisnis lan nganggo otomatisasi, Kontroltek bakal terus mbantu nyuda wektu mudhun.

Pharmaceutical

Industri minangka salah sawijining manufaktur UK sing paling otomatis. Pengalaman piranti lunak lan piranti lunak, Kontroltek insinyur bisa ngatasi masalah apa wae.

# 1 Inggris Layanan Diposaken sing dipercaya

Kontroltek minangka salah sawijining panyedhiya pertandhingan elektronik ing Inggris.

Wiwit ngadeg ing taun 2011, ewonan bisnis cilik lan gedhe wis ngamanake kepercayaan kanggo mbenakake bagean kasebut.

Nggayuh Part Sampeyan

Kontroltek bakal nyedhiyani perawatan lengkap saka wiwitan nganti pungkasan

1

2

3

Contact Us

Wenehi cabang lokal sampeyan kanggo omongan karo a Kontroltek pakar. Kita uga kasedhiya liwat email, live chat lan ing media sosial.

Koleksi Gratis

A Kontroltek driver bakal ngumpulake bagean sampeyan kanthi gratis. Jurutera sing berpengalaman bakal nemokake kaluputan lan menehi kutipan.

Diposaken & Bali

Kontroltek bakal ndandani lan mulihake bagean sampeyan sajrone 10 dina kerja. Kita uga nawakake layanan darurat.

Gratis Nganti Kita Ndandani

-

Koleksi lan kutipan mesthi gratis. Sampeyan bisa langsung mbayar utawa nikmati kredit lengkap minangka customer sing wis ana (syarat ditrapake).

Dhandhang standar & Darurat

-

Makarya miturut anggaran lan wektu sampeyan. Kita ngerti wektu mudhun biaya, lan kita bakal mangsuli telpon sampeyan.

Kanggo ndandani standar, kabeh bagean dibalekake sajrone 10 dina kerja. Kanggo ndandani darurat, kabeh bagean dibalekake maneh sajrone 3 dina kerja (miturut kasedhiyan).

Other Services

-

Luwih saka ndandani. Kasedhiya 24/7, 365 - apa darurat utawa sampeyan butuh pangopènan, mlebu kita ing situs. Kita uga nyedhiyakake serep piranti lunak, ijol-ijolan layanan lan sumber alat ganti.

Gratis Nganti Kita Ndandani

-

Koleksi lan kutipan mesthi gratis. Sampeyan bisa langsung mbayar utawa nikmati kredit lengkap minangka customer sing wis ana (syarat ditrapake).

Dhandhang standar & Darurat

-

Makarya miturut anggaran lan wektu sampeyan. Kanggo ndandani standar, kabeh bagean dibalekake 10 dina kerja. Kanggo ndandani darurat, kabeh bagean dibalekake 3 dina kerja (tundhuk kasedhiyan).

Dhandhang standar & Darurat

-

Makarya miturut anggaran lan wektu sampeyan. Kanggo ndandani standar, kabeh bagean dibalekake 10 dina kerja. Kanggo ndandani darurat, kabeh bagean dibalekake 3 dina kerja (tundhuk kasedhiyan).

Other Services

-

Luwih saka ndandani. Kasedhiya 24/7, 365 - apa darurat utawa sampeyan butuh pangopènan, mlebu kita ing situs. Kita uga nyedhiyakake serep piranti lunak, ijol-ijolan layanan lan sumber alat ganti.

"Mung cathetan cepet kanggo matur nuwun kanggo kabeh tim kanthi cepet cepet ... Kaya biasane, layanan perusahaan apik banget, supaya kita bisa ngasilake kanthi cepet kaya produksi."

- David Farrow, Manager Teknik

Jenang Paling Popular

Kontroltek ndandani sawetara merek otomatis industri saben dinten.

Bagéan sing Paling Digunakake ing Industri

Kontroltek insinyur ndandani kabeh bagean sing paling umum digunakake kanggo otomatis industri.

Layanan callout darurat 24-Jam

Layanan situs ing saindenging negoro

Reregan kompetitif

1000 gabungan pengalaman

free Nganti Kita Ndandani.

Ora Siapke Kutipan?

Entuk giliran sing luwih cepet nalika ndhaptar karo kita.

Situs iki nggunakake cookie. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan nampa kita Kebijakan Privasi.

Kebijakan Privasi
Ngenteni! Jogo silaturahmi...