Nyedhiyani Layanan sing Luwih Apik kanggo

Nyedhiyani Layanan sing Luwih Apik kanggo

Apa Industri Sampeyan?

Apa sampeyan kerja ing aerospace utawa otomotif, luwih lengkap babagan Kontroltek yaiku nyuda downtime ing industri sampeyan.

Roda saka sektor otomotif sing ana Kontroltek warna merek.

Automotive

Industri otomotif minangka salah sawijining juragan paling gedhe ing Inggris. Lha yen ngono Kontroltek mangertos perusahaan sing mbutuhake kita supaya bisa dipercaya.

Pangan & Minuman

Industri manufaktur paling gedhe ing UK - 97% bisnis yaiku SME. Kontroltek ndhukung sektor iki kanthi menehi alternatif kanggo ngganti bagean sing larang.

Aerospace

Kontroltek wis ndandani sawetara perusahaan aerospace sing paling inovatif sajrone meh sepuluh taun - nyedhiyakake solusi perbaikan sing konsisten.

Packaging

Industri kasebut ana ing tekanan global kanggo dadi luwih lestari. KontroltekTujuane yaiku ndandani bagean, ora diganti.

Metals

Industri logam nduwe peran penting ing ekonomi apa wae. Minangka transisi bisnis lan nganggo otomatisasi, Kontroltek bakal terus mbantu nyuda wektu mudhun.

Pharmaceutical

Industri minangka salah sawijining manufaktur UK sing paling otomatis. Pengalaman piranti lunak lan piranti lunak, Kontroltek insinyur bisa ngatasi masalah apa wae.

Inggris nomer 1 Layanan Diposaken sing dipercaya

Kontroltek minangka salah sawijining panyedhiya pertandhingan elektronik ing Inggris.

Wiwit ngadeg ing taun 2011, ewonan bisnis cilik lan gedhe wis ngamanake kepercayaan kanggo mbenakake bagean kasebut.

Nggayuh Part Sampeyan

Kontroltek bakal nyedhiyani perawatan lengkap saka wiwitan nganti pungkasan

1

2

3

Contact Us

Wenehi cabang lokal sampeyan kanggo omongan karo a Kontroltek ahli Kasedhiya uga liwat email, live chat lan media sosial.

Koleksi Gratis

A Kontroltek driver utawa kurir sing dipercaya bakal ngumpulake bagean gratis. Jurutera sing duwe pengalaman bakal nemokake kesalahan lan menehi kutipan.

Ndandani & Bali

Kontroltek bakal ngarahake ndandani lan mulihake bagean sampeyan sajrone 10 dina kerja Kita uga nawakake ndandani darurat lan dhukungan ing situs.

Gratis Nganti Kita Ndandani Kanthi Diperbetokake standar

-

Koleksi lan kutipan kanggo ndandani standar mesthi gratis. Sampeyan bisa langsung mbayar utawa nikmati kredit lengkap minangka customer sing wis ana (syarat ditrapake).

Perbaikan Standar & Darurat

-

Entuk perbaikan, diuji lan bali sajrone 10 dina. Kudu luwih cepet? Pilih kanggo ndandani darurat lan mulihake sajrone telung dina (syarat ditrapake).

Layanan Liyane saka Diposake sing bisa dipercaya

-

Entuk dhukungan ing situs, serep piranti lunak utawa pilihan pasokan Kontroltek. Kasedhiya 24/7, 365 kanggo kabeh kabutuhan. Hubungi bengkel lokal sampeyan saiki.

"Mung cathetan cepet kanggo matur nuwun kanggo kabeh tim amarga wis cepet ... Kaya biasane, layanan perusahaan sampeyan apik banget, saéngga bisa ngasilake kanthi cepet kaya sing wis ditindakake."

- David Farrow, Manager Teknik

Merek Paling Populer ing Otomasi

Kontroltek ndandani macem-macem merek otomasi industri saben dina.

Allen-Bradley

Fanuc

Mitsubishi

Siemens

Danfoss

Beckhoff

Lenze

Bagian Industri Paling Digunakake

Kontroltek insinyur ndandani kabeh bagean sing paling umum digunakake kanggo otomatis industri.

Layanan callout darurat 24-Jam

Layanan situs ing saindenging negoro

Reregan kompetitif

1000 gabungan pengalaman

free Nganti Kita Ndandani.

Kanggo Dhandhang standar (syarat ditrapake)

Situs iki nggunakake cookie. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan nampa kita Kebijakan Privasi.